Lördag

Det blir lite jobb för mig idag ändå, känns bara bra! Valborg känns rätt.. vad säger man? So last year! Haha, nemen det intresserar inte mig att fira, att gå ut då längre. Så jag jobbar gärna en kväll hos mina goingar! Men snart är det midsommar! Det innebär; skatteåterbäring! Jag har nyss ätit frukost och den biten. Nu ska jag bara invänta att mamma hör av sig, så ska jag färga hennes hår, kanske ligga ute i solen ett tag innan jag ska åka iväg o jobba? Mamma är så snäll o kör mig till jobbet idag, dåligt med bussar på helgen.
Igår hade jag en jättemysig dag/kväll hemma hos Rebecca och Fredrik. Vi låg ute i solen hela dagen jag och Becca, sen gick vi till torget och handlade, sen startade vi grillen. Det blev grillspett, kött, halloumiost, räkor och vitlöksbröd. FyBubblan vilken lyx vi kan ställa till med! Sen dracks det ett glas vin och vi tittade på BB. Gott att jag inte frös ihjäl på vägen hem, men jag överlevde. Here I'm!


Fredag och helg igen

Fredagar gillar vi. Förutom att jag är extremt uttråkad så känns det bra. Jag funderar på o städa lite. I det fina vädret? Ja.

regn

Japp, nu regnar det. Precis som jag sa igår. Hoppas inte att det håller i sig hela dagen bara. Jag börjar jobba halv fyra så ska ta bussen halv tre. Det är ett tag kvar, så nu ska jag o Josse åka till affären för hon är sötsugen. Sen kommer Sassa hit en sväng och sen far jag iväg! Blir inte mycket mer gjort på denna dagen inte. Hemma halv elva.. det suger.

Tisdag, 26/4

Bloggar dåligt nu för tiden. Ja jag vet. Det blir så ibland. Idag har jag inte gjort så mycket, träffat Sassa en stund oså. Jag är inte så förtjust i vädret idag faktiskt. Men man ska väl inte klaga, för imorgon ska det regna såg jag på vädret imorse. Men det gör inte så mycket, för jag ska jobba. Jag ska slå på en film nu tror jag.. vad ska jag annars göra? Boring day.

jobb 17-21.35

.

Trött Tjej

Jag somnade i soffan och vaknade nu..? Inte okej. Ska till Carro där tjejerna dricker idag igen, men det orkar inte jag med så jag ska bara vara social! Så jag ska klä mig lite oså, shorts är nog inte det rätta nu. Får förbi kvarnis så jag får något i magen.

14:16

Här var det ett himla sovande inatt. Sandra, Josse, Andervang och jag bäddade ner oss här inatt. På morgonen har vi legat ihopkurade i vardagsrummet och pratat och skrattat. Jag älskar mina vänner♥ Nu har dom dratt och jag ska hoppa in i duschen sen ska jag gå med Josse upp till torget en sväng, köpa blommor. Sen vet jag inte vad som händer idag/ikväll. Tror jag behöver vila.

utgång

när jag inte vet vad jag ska ha på mig är jag inte taggad längre.. det får styras upp

Godmorgon!

Kom upp ganska bra i tid, gick upp innan klockan ringde. Rediga jag. Så nu ska jag snart göra mig frukost. Jag ska sätta ett ägg på kokning, vänta! Så. Jag ska nog låna mammas bil o åka en snabbis till stan idag tror jag. Om jag får med mig någon vill säga!

Trötta Göthe

Nu har jag kommit hem för ungefär en timma sen. Var ju på Mary Kay-party med mamma. Det var kul. Jag köpte mig lite nytt, ännu mer kul. Imorgon vill jag till stan en sväng! Jag bara MÅSTE ha ett par skor som jag siktat in mig på. Sen ska jag nog mysa med Becca i solen, klockan fyra ska jag på middag hos mamma och på kvällen blir det ev. utgång med mina underbara vänner. Nu är jag väldigt trött, så ska nog gå o lägga mig snart.


Skärtorsdag

Idag ringde Carro och väckte mig, hoppa in i duschen sen kom hon. Vad trevligt man kan ha när man inte setts på länge :) Vi gick till det nyöppnade caféet här i Mellerud för en fika, baguette. Det var supergott. Så kom Utter. Gick till henne en sväng, förövrigt så är det en himla fin lägenhet hon o hennes Benjamin slått bo! Vi fortsatte vidare ner till Carro, för hon skulle duscha och jag färgade Utters hår. Sen sprang vi ut och in på systemet och nu är jag hemma! Jag ska snart åka iväg med mamma på detdär sminkpartyt, intressant. Vet inte när jag är hemma. Imorgon är jag sugen på utgång, extra kul när Carro är hemma i Mellerud! Hoppas jag fortfarande är sugen imorgon bara. Hej!

Zzzz..

Nu ska jag titta slutet av Big Brother, sen ska jag SOVA! Imorgon ska jag träffa min underbara saknade vän Caroline Andervang, längtar jättemycket! ♥

Off To Jessica

Jag ska klä mig lite varmare, känns som om det inte är så mycket sol ute trots allt? Fan. Så ska jag gå en sväng genom torget, ska köpa mig ett puder som jag tänkt på länge. Sen ska jag gå till Jessica och hälsa på.


gammal bild på oss från när Jessica fyllde 20.


Jag Vill Till Stan

Jag känner ett stort sug efter shopping! Bara liiiite shopping. Sommarlinne.. skor.. Jag vet exakt vad jag vill ha för skor! Hade jag bara haft bil så. Men IKKE, Göthe får sitta hemma. En sak till.. När Sandra var här i söndags så skulle hon visa mig några klipp på youtube, jag var inte det minsta intresserad men kollade, lite halvdant, (förlåt Sandra, men that's it. Jag ska skärpa mig.) Iallafall så började hon prata om ett klipp igår när vi var ute hos henne och visade mig ett till, då kände jag igen det o sa att hon redan visat mig. Jag lyssnade, på riktigt denna gången, och kan inte sluta lyssna idag. Farligt duktig tjej.





Mja, jag är lite mera vaken nu.

Efter jag hängt upp förra maskinen slängde jag mig i sängen och somnade på 2 röda. Som tur var stod min klocka fortfarande på larm sedan igår, så jag vaknade igen. Nu är jag snart klar med tvättningen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Vill hitta på någonting, åka någonstans. Nu har jag ju trots allt varit redig o tvättat hela morgonen, då är jag värd en liten tripp. Imorgon ska jag på sminkparty med mamma, det blir kul! Då kanske jag införskaffar mig någon skoj :)


 


08:02, jag tvättar. Sitter här nere i tvät...

08:02, jag tvättar. Sitter här nere i tvättstugan o väntar på en maskin som snart är klar. Imorse när jag kom ner hit så var hela torkrummet fullt i tvätt, som inte var min. Sånt är ju fruktansvärt irriterande! Men jag bet ihop o tänkte att nu ska jag vara snäll så jag vek ihopa allt o la i en korg!


Härlig Dag!

Idag har jag haft en superskön dag. Jag vaknade, duschade, åt frukost och sen mötte jag upp Micaela aka. Kissan och gick ut till Sandra för en dag i solen, underbart! Sen gick vi alla tre in till Mellerud igen och handlade lite mat oså och gick hem till mig för att laga mat o käka. Det blev flygande jacob, mm! Det är verkligen supergott. Så kom Gabriliten också. Vi satt här o spelade lite Super Mario, smile. Och skrattade en hel del. Nu tittar jag på Bb, som vanligt. Är lite trött idag, ska upp o tvätta imorgon vid halv sju så det är nog snart dags att sova.

11:25

Sitter o tittar på bilar, men hittar inget för mig. Jag är kräsen. Det får helt enkelt inte vara några fel eller dylikt för jag är helt förståndshandikappad när det gäller såntdära. Solen skiner idag med, skönt.

Måndagskväll, 22:30

Jag har kommit hem från jobbet för ungefär en timma sedan, Josefine var somvanligt min ängel som kom o hämtade mig, Puss på henne. När jag skulle tanka hennes bil när vi var tillbaka i Mellerud så stod jag o pratade och glömde bort att sluta tanka och tankade 130kr, jag som är fattig nu.. Observera då att jag jobbar 15min från Mellerud.. Heh, illa. Men men, så kan det gå när inte haspen är på! Nu tittar jag på BB, drar ett inlägg här i reklamen! Sitter här ensam i mörkret, ska nog kanske lägga mig i ett bad sen om jag inte hinner somna. Jag och Sandra storstädade här hemma idag innan jag åkte o jobbade, rediga vi. Nu börjar det igen!


Måndag, ny vecka, nya möjligheter.

Ja det är nu måndag, jag trodde jag skulle få tvätta idag men ikke, jag ska off to work! Börjar kl 15, så det är ett tag kvar men ändå. Fint väder idag är det med, då är det inte det roligaste man kan göra att jobba faktiskt. Igår gick min moped igång efter ett antal år, lilla bettan fungerar tydligen. Dock fick jag inte vara med om detta fantastiska ögonblick, å nu är den såld. Mopedtiden är nu mera över, snyft. Haha, dags att köpa sig en bil Göthe! Uppgradera mig litegranna. Nu har Sandra vaknat till liv, wow. Vi ska äta frukost o sen kanske ut i solen lite? Igår tittade vi på Bb, självklart. Sen hade vi SuperNintendoNatt, woooho! That's king! Tittade också på en film, Boys Don't Cry. Den var hemskt, fin, sorglig. Bra. Nu tror jag Gabri och Sofia landat utanför så nu ska vi ner, CHAO!



Lördag

Nu har jag kommit hem från kusten, underbart att komma bort från vardagen lite. Har packat upp o duschat. På vägen hem åkte jag förbi pappa och hämtade mitt gamla tvspel, Super Nintendo, NOSTALGI♥ Jag vet exakt vad jag kommer ägna mig åt ikväll! Drömma mig tillbaka 10år i tiden, om inte mer?

Nu är vi ute på kusten. Mysigt. Vi dricker...

Nu är vi ute på kusten. Mysigt. Vi dricker gott o väntar på att morfar ska börja grilla, yummie! Ikväll ska det bara mysas med familjemedlemmar! Imorgon bär det av hem igen :(


Fredag,

Yes, det är fredag, det innebär helg. Nu håller jag på o packar och grejar lite. Ska ta en buss här såsmåningom till Vänersborg, ska på kalas till min lillebror som fyller år idag, Grattis till han♥ Igår fyllde pappa år, det var tur vi mötte honom i stan annars hade jag säkerligen glömt bort det, glömsk som jag är. Grattis på han med♥ Så nu har jag ätit och ska sätta fart här! Vet inte vilken buss jag ska ta men det löser sig. Sen åker jag o mamma till kuuuuusteen! See yah!


Torsdag, 11:58

Nu har jag varit ute på en promenad med min underbara vän Emma♥ Vi hälsade på mamma och Sixten, sen gick vi och handlade. Köpte modernaturs skönhet, jordgubbar! 15:- pak, på hemköp. Värt! Nu är jag hemma igen och jag ska snart hoppa in i duschen för jag ska åka med mamma till stan en sväng om ett tag. Och ikväll ska det ätas kebab, för det blev faktiskt inget med det sist det skulle ätas.


15:31

Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Pluggat, känner mig nöjd. Dammsugit. Tittat på Love And Other Drugs, fin film. Jag ska nu ta mig något litet o äta för ikväll ska jag ut o äta med mamma, mysigt. Mamma som itne haft en dag ledigt sen den 20 mars har nu fått ledigt tre dagar i rad, skönt för henne. Kanske är nu man ska passa på o fråga om vi skulle åka ut till kusten över en dag? Det behöver nog mamma.


Godmorgon

Ja, då var det onsdag och jag är mer uttråkad än någonsin. Vad i hela friden ska jag göra idag..? Det går kassa program på tvn på dagen. Jag får väl sätta på en film. Kolla upp om jag lämnat in allt i kursen som jag ska lämna in.

kebab

Idag blir det kebab, smarrig sås och läcker sallad. Hade jag kunnat så hade jag självklart bjudit Gurkan! Frågan är om jag vill gå i vädret till affären? Jävla väder förstör allt.

 


Tisdaaag idag, vädret suger

Igår var det toppenväder och det luktade sommar! Det var grillväder, soldags och vårkänslor men självklart jobbade jag! Idag är jag ledig och regnet öser ner.. TYPISKT! Jag har inte minsta aning om vad jag ska göra idag.. har inget planerat. Tänkte jag kanske skulle tvättat men det fanns ingen tvättid. Cirkusen väsnas här utanför. Vill ha en myspys dag i soffan och titta på massa filmer, men inte ensam. Men så får det nog bli. auf wiedersehen!

Söndag

Nu har jag jobbat färdigt och jag har solat, gott. Nu känner jag för bio.. Sassa kommer om en timma. Ska kanske på bio somsagt.. Jag vill, jag vill, jag vill. Sassa vill inte. Kanske ska gå med Josse, får se hur det blir. Kanske skulle se om den går att ladda ner?
Hittade den inte.. Bad.
 Imorgon ska jag till skolan, men ska börja jobba kl 15 så får sticka lite tidigare.

Lööördag

Helg, lördag, sol, underbart. Ska dock jobba imorgonbitti så det blir lugnt. Senare i eftermiddag ska jag köra mamma till jobbet, hon ska jobba natt, så jag kan ta bilen till jobbet imorgonbitti. Imorgon ska jag sola igen, gott! Vad ska jag laga för mat ikväll då? Hmm.. Potatis, kött och brunsås? Köttfärsås? Pannkakor? Dålig fantasi idag. Vill ta studenten igen, det var underbart. Vill till Napa med klassen igen.


Fredag, härliga fredag

Idag har det inte blivit mycket gjort. Städning. Somnade en sväng på soffan. Har tittat på mängder med avsnitt av Mia och Klara säsong 2, bara för bra. Nu sitter jag och väntar på att Sixten ska komma, ska passa honom ikväll ev. inatt. Blir kycklinggryta kväll, mm vad gott. Thaigryta eller vanlig kycklinggryta, återstår att se.

♥ kolastänger ♥

Ja fyfasen vad gott det är! Jag var stammis på Shell innan dom tog bort dom här i Mellerud, ledsen tjej. Hittade iallafall såna i Trollhättan idag, lycklig tjej. Nu är jag nyduschad o go, ska smörja in mig och sen bänka mig framför BigBrother. Jag inväntar att jobbet ska ringa, jag tar vad som hellst. Jag kommer bli tokig om jag får gå hemma hela månaden. Kommer klättra på väggarna. Imorgon är det fredag och jag har absolut ingenting planerat, vi får väl se vad det blir av den kvällen. På dagen ska jag iallafall mysa med Becca och Lilo som kommer hit till mig. Älskade♥


Torsdag

Humöret är inte mycket bättre idag. Men jag lever ;) Har varit i stan en sväng med Sofia och Micke, fick mig en tröja på rean. Yayamensan! Sen var jag uppe på banken och beställde ett nytt bankkort, nödvändigt till max! Fick nämligen gratis meny på Mc'D idag för att mitt kort inte fungerade, men så givmilda är inte alla affärer tyvärr. Annars kunde jag leva med ett trasigt bankkort, absolut. Sen gick jag och hälsade på Haley en sväng och nu är jag hemma, står i maten. Köttet har legat i marinad sen imorse, mmmmmm.

bad mood

Mitt humör är inte på topp. Tänk vad så lite kan göra med en hel kväll. Som tur är får jag besök över natten♥

tidigt ute

Deklarerat med Marleens hjälp, tack! Tidigt ute. Längtar till skatteåterbäringen nu. Nu kommer Boppen och Jessica upp en sväng, sen kommer Sofia i eftermiddag antagligen.


färdigjobbat, nu- bb

Har kommit hem från jobbet, gott. Tittar på BB nu. Gurkan är förjävla rolig! Imorgon ska jag upp i tid, får besök imorgon istället från jobbet, om Linda får med den boende i fråga. nSen ska jag nog träffa Sofia imorgon igen, mysigt. Solade i en timma idag, SKÖNT! Solbrända kinder i April månad kallar jag vårkänsla! eller fusk ;P

Tisdag

Emma har varit här på en kaffe, mysigt. En morgonkaffe för mig, en lunchkaffe för henne. Jag ska snart sätta mig på bussen mot Brålanda, eller om typ två timmar.. Jag ska sola och sen jobba kvällen. Så är hemma sent ikväll. Jag känner mig lite trött, men då blir det bra att somna i solariet en stund :)

matlagning & bak

Nu har jag varit i skolan, hade en liten 'föreläsning' då ett gift par sedan 20år tillbaka berättade om som livshistoria ihop. När jag kom hem kurrade magen och jag lagade stuvade makaroner♥ och en jättegod kryddig korv, vet dock inte vad det är eller vad den heter men den är förjävla go. Nu står kladdkakan i ugnen och det ska snart vispas grädde eftersom pappa m. familj kommer och hälsar på, hoppas farmor är med♥ Sen måste reprisen av BB ses idag med, då jag fortfarande inte vet vem som åkte ut, don't tell me!

Måndag

Nu ska jag snart äta frukost, gjorde inte det när jag vaknade för fick skynda mig bort till affären pga brist på lite saker. Om en timma ska jag vara i skolan och efter skolan komma min pappa med familj hit! Åh vad roligt. Jag antar att dom kommer eftersom dom skulle hört av sig i annat fall. Farmor kommer nog också med. Åh vad jag längtar! Familjen♥

söndagkväll

Nu har jag jobbat. Blev inget besök från jobbet, det kommer fler dagar. När jag kom hem var jag jättetrött, men nu är det inte så illa. Jag är nästan pigg, övertrött? Jag sitter iallafall här och dippar chips och gurka och dricker en cider. Jag har tänt ljus i hela lägenheten och bara myser. Imorgon ska jag till skolan sen får jag kanske bsök av pappa med familj, jag längtar och hoppas att dom kommer! Jag kunde inte låta bli att ta massa kort när jag har det så mysigt. Så, trevlig söndagsnatt allihopa! ♥

 

 

 


Vi är uppe

Nu är vi uppe! Vi har varit ute o kissat och nu har vi ätit frukost. Vi har lite morgonmys. Jag dricker kaffe och Sixten gnager på en morot. Det är bra för tandsten åt hundar, han är ingen kanin. Jag ska snart hoppa in i duschen sen får jag besök från jobbet, så ska baka någonting. Kommer en arbetskamrat med en boende eller två troligtvis. Sen jobbar jag 16-21:35.


Nu har jag och Sixten vaknat. Vi ska mysa ...

Nu har jag och Sixten vaknat. Vi ska mysa klart, sen ut o kissa :)


lördagnatt

Jag har varit ute o gått en stund. Passar Sixten. Nu ska nog vi bädda ner oss, mys med Sixten. Eller Sexy som Mia kallade honom haha.
Jag har många blandade känslor ikväll.


Jag har slutat för längesen.. Sitter kvar ...

Jag har slutat för längesen.. Sitter kvar på jobbet. Min buss hem går 23:40, kuuuul. Men jag hade sån tur att mamma skjutsar hem mig och Sixten snabbt innan hon går på natten. Ska antingen träffa becca när jag kommer hem eller så somnar jag!


Godmorgon! Nyvaken och go. Har varit en li...

Godmorgon! Nyvaken och go. Har varit en liten bloggpause, av personliga skjäl som man kan kalla det. Ska snart ta o sätta igång med frukost. Snart ska jag åka och jobba och ikväll ska jag passa lille Sixten, mysigt. Så, nu frukost!


har gått genom tiden med en övertygelse att jag satt något spår som har haft betydelse






Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser jag klart.
Du hade inte fastnat än, inte fattat än, vilken kärlek som fanns att bara hämta hem.
Allt som flyger upp måste landa tillslut.



RSS 2.0