jag är himla bra

Nu har jag varit redig o bärt ner alla flyttlådor o tvlåda o allt till förrådet, tungt vare. Och jag har dammsugit och skurat golv, jag är förjävla bra! Nu ska jag ta det lite lugnt och titta på tv/film. Sen ska jag slänga mig i duschen och senare åker jag och Becca till stan en sväng.


Godmorgon

Vaknade inte när jag tänkt, men nu är jag vaken. Tråkigt väder. Så jag funderar på o bädda ner mig i soffan och titta på en film. För idag har jag absolut ingenting planerat. Känner starkt för Sagan Om Ringen Treologin. Har den inte dock. Ointressant liv idag, ja.

Brödbak igen

Ja, nu har jag ringt experten själv för att lära mig och nu har jag gett mig på att baka bröd igen! Står på jäsning. Hoppas på bättre resultat än stenhård yta. Hade kunnat slå ihjäl någon med mitt förra brödbak. Nu ska jag se BB som jag missade igår!

Onsdag

Igår blev det inget bloggande då jag mer eller mindre inte var hemma någonting igår. Blev tidig uppstigning för att åka till Uddevalla med Jessica och Karro, där vi färgade håret. Slingor, som jag sagt tidigare. Det blev bra, jag är nöjd. Himla ljust men det är väl fint till våren. Nrä vi var klara där så åkte vi hem och Karro drog saxen genom både mitt och mammas hår. Känner mig korthårig men det är skönt att bli av med allt det slitna! När jag kom hem så var det bara att hämta inköpslistan för då åkte jag och Josefine till stan för att storhandla. Men innan det han vi med både Överby och Torp, haha. Vi var hemma runt halv nio och då satte jag mig inte vid datorn. Nu är kyl och frys återigen fyllda, toppen.
Nu har jag precis ätit frukost och jag ska borsta mina tänder och lite så och sen ska jag gå bort till Josefine en stund. Idag ska jag också träffa Sofia, det var inte igår. Kul. En bild på mitt ljusa hår får lov att vara med.


Bjuden på middag

Ja, nu blev jag bjuden på middag ute i Grinstad :) Till Josses föräldrar. Mysigt! Det var inte igår.. Eller, jo det var visst igår. Men det var inte igår man åt middag där. Det blir kul. Så nu ska jag piggna till och vänta på att Josse hämtar upp mig. Det bjuds på våfflor, waaah vad gott!




matkoma

Ja, nu ligger jag här i matkoma.. Magen kurrade när jag kom hem från skolan och här ligger jag nu.. Bland all jävla tvätt som inte blev torr som hänger på alla möjliga ställen då jag inte har något tvättställ. Inte rockigt. Välkommen till min tvättstuga lixom..? Matkoma = soffläge. Sen kommer Josse förbi en sväng.

School

Snart dags att gå till skolan, ska ner till tvättstugan och hämta sista tvätten först. Skönt att få det klart.


Godmorgon!

Jag har varit uppe sen 7 imorse.. för tidigt för att vara sant. Jag håller iallafall på o tvättar, två maskiner klara. Men jag får nog hålla på tills jag ska till skolan vid ett. Nu kokar jag ägg till min frukost, hunger. Fint väder är det idag med, underbart. Vad som ska göras i eftermiddag har jag ingen aning om, underbart det med.


Söndag eftermiddag

Ingen bio ändå. Galningarna från igår har för mycket bakrus och Sandra svarade inte när jag försökte få tag på henne o frågade om dom skulle gå så jag bytte om till mjukiskittet och bäddade ner mig i soffan 20min innan bion började. Strax efter ringer Sandra, då passar det. Men nej, jag är nerbäddad, går inte på någon bio. Jag får vänta till på tisdag istället, då ska jag se den. För jag SKA se den. Så nu känner jag mig sådär lagom rastlös.. Vad fan ska jag göra lixom? Jag får ta o ringa Josse och babbla lite, henne har jag varit med hela dagen, men vad gör det? Hon är ju bäst. ♥ Jag bara älskar min kofta jag inhandlade idag. Ett riktigt kap gjorde jag! Kass bild, men ni skulle bara veta vad go den är.




ändrade planer

Det blir ingen pizza, jag åker med Josse till stan. Hon ska på arbetsintervju och vill inte åka ensam. Önska henne lycka till fuckers! Vi håller tummarna. Medans hon är på intervju så ska jag gå och köpa en present till en som snart fyller år, hoppas det jag hittat på nätet finns. Men ikväll blir det iallafall bio! Rockigt.


Söndag, jävla söndag

Jag hatar söndagar, det är tråkigt och det är slut på helgen och man bara tänker på vad man har att göra i veckan som kommer.. Nu sitter jag och tittar på tv. Igår hade vi en trevlig kväll här, väldigt trevlig. Lite bakrus idag dock, men det får man stå ut med! Blir nog pizza och bio senare med samma folk som igår. Jajamensan. Jag bara måste se denna filmen Hur Många Lingon Finns Det I Världen.

Lördag, härliga lördag

Idag gick jag upp tidigt och åkte och jobbade, för tidigt.. Jobbade 7-12. Gott att komma upp i tid men det är ju förfan lördag :( haha. Men imorgon får jag sova länge, det bör nog behövas för antagligen är jag bakis imorgon! :) På måndag ska jag upp tidigt och tvätta och på tisdag far vi till UA och färgar håret. MYYYYCKET ljusa slingor har jag tänkt mig, mycket mycket. Blir nog toppen, om inte så får jag väl färga mörkt. Till hösten har jag tänkt att färga tillbaka till mitt jättemörka som jag hade förr. WoW! Ikväll får jag besök av två galningar, och några kommer väl som tilltugg på det.. Först ska jag och Candy (ev. Mia) äta middag! Så nu ska jag vila en stund.

Off to thn

Nu ska vi åka till stan, det blir nog en trevlig liten tripp. Hörs senare


Äntligen Fredag

Ja, nu är det fredag. GOTT! Sitter med en kopp kaffe o pratar med Sassa, jag ska snart börja göra mig iordning så ska jag åka med Josse till stan. Gillas. Nu har jag precis suttit och betalat alla mina räkningar, finns det något mer deprimerande? Fy.

En liten myskväll

Jag och Sassa unnar oss en liten myskväll, det är vi värda. Imorgon ska jag åka till stan med Josse och ev Sandra (?) Jag har inget ärende tror jag men det märker vi. Nu är det snart BB, toppen.

15:11

Nu har vi fikat på NK och handlat lite. Mina bananer började bli lite fula så jag tog och bakade en banankaka som Josse fick med sig hem till henne och Micke som skulle få besök. Hoppas den blev goodie. Jag har även lagt några köttbitar i egengjord marinad, för ikväll ska det lagas middag till mig och Sassa.

fika

Nu har vi varit ute i det fina vårvädret och gått en timma jag och Josse. Nu ska det bytas om och så ska vi gå upp till torget och möta Emma som slutar jobba elva, blir en fika på NK. Måste förövrigt se reprisen av BB i eftermiddag.


Morgonpromenad

Blev inget bloggande igår. Det blev kalas här för Sassa som fyllde år, tårta och blommor. Snälla vi är, helt underbara. hehe. Fick ett snabbesök av candyshop på kvällen. Sen blev kvällen lite omtumlande. Nu ska jag ut på en morgonpromenad i solen med Josse, gott.


myskväll

det blir en myskväll med Sassa, Josse och Diesel. Vi ska titta på Desperata hemmafruar, big brother och prata skit antar jag ;D

äh fyfan

ja fy vad jag känner mig irriterad, besvikelse och ilska. Bättre det, men vafaaan. Usch! Det kryper i kroppen när jag tänker på beteendet, "omtänksamheten" och känslorna som inte finns där. Fan vad jag babblar.

hej & hå

Idag kom Sassa och Diesel och hälsade på och blir kvar över natten. Sassa är nu hos Jytte, jag och Diesel har varit ute på långpromenad med Josse och Sandra. Rediga tjejer. Så har vi varit uppe på torget och ordnat lite inför vårt lilla kalas imorgon för Sassa som fyller år. Alla behöver ett kalas med tårta på sin födelsedag! Nu ska jag skala potatis och sen hoppa in i duschen. Sen kommer väl Sassa tillbaka och vi ska äta potatismos och köttbullar, mm!

måndagkväll

I eftermiddag har jag haft Emma på middag och Josse kom hit och vi tittade på BB och mös. Nu är jag själv här i min lilla koja och ska väl snart gå o lägga mig. Av någon anledning så kan jag inte sova på nätterna, varesej jag är ensam eller med någon, men dessvärre när jag är ensam. Börjar känna mig sjuk.. förkyld. ont i halsen. Kanske för att jag är trött. Ikväll nu när jag har varit ensam har jag tänkt mycket på vad mycket jag saknar att känna sig behövd och känna sig älskad när någon kommer och kramar om en och talar om att man varit saknad. och nu är man inte ens saknad, tror jag då inte iallafall. hahaha, stora omväxlingar! Det var mysigt att ha mamma här på middag och tvmys igår. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, Sassa kommer eventuellt och hälsar på. Nu ska jag nog gå ner och röka o sen lägga mig. Godnatt!
Ps. förövrigt så känner jag en saknad efter Haleybopen så hon får pryda kvällens bild. ♥


Måndag

Måndag, ny vecka, nya möjligheter! Har varit i skolan på MKS-kursen, hade besök från.. skulle varit kvinnojouren men det var det inte, men något liknande. En extremt dålig föreläsare, man bara satt och det kändes som att hon bara babblade, inte kul. Att det varade i två timmar var inte heller så rockigt. Efter skolan följde Sandra med hem och vi gick ut en promenad, ute vid holms blåste det bra. Stanna inne! Nu ligger vi i soffan och tittar på tv. Jag känner mig lite rastlös, vad ska hittas på idag lixom? Har mat kvar sedan igår, så ska inte laga någon mat, storstädade igår, så behövs inte städas.. Jag har även väldigt starka känslor av att jag saknar en viss person, meeeen det lägger vi över axeln ett tag till. Nu kom Sandra med en Varm Chiabatta till mig! Hej.

mysig dag

Idag vaknade jag och dammsög, skurade golv och var allmänt redig. På middagen kom Becca, Lina och Sara på fika, mysigt. Sen kom mamma som jag skulle bjuda på middag. Thaiwook, uppskattat. Sen satt jag och mamma och myste till Mia & Klara, haha. Mamma har nyss åkt hem och jag ska lägga mig i ett varmt bad. Så kommer Sandra sen, solsidan och bb ikväll.

nyvaken

ja, nyvaken och go. Igår härjade jag, Mia och Candy halva natten. Trevligt värre. Idag är jag mindre pigg, men ska iväg och jobba om fem timmar, innan det blir det pannkaksrep! Känner mig gott sliten, yao. Jag ska gå ut och ta en morgoncigg i solen!


Candy gästbloggar, hahaha

  

Cha Cha candy stockholm hääär,
Hängt med pandorna, dom har å fasta fina mjuka tassar,
vi brukar leka vid bäcken och vatten hålet.. det är mysigt..
jag gillar de.. de får mig en känsla att jag tillhör gruppen så att säga.
jag ska dessutom kolla på september i april, det kmr bli kanska kult

Sen har jag en del panda problem jag måste ta itur med.. ni vet "panda veckan"
så att säga...... brbr hänga mer

Kväll

Så! Hemma från jobbet. För att slippa sitta ensam och dränka mig själv i mina tankar så har jag bjudit hem Mia för lite vinkväll, även Candy hänger på. Medans jag väntar på dom så tittar jag på BB, lite galet idag ja. Får nog helt enkelt fortsätta på Beccas 24/7, om hon inte är inne. Yayamensan. Vinet lockar.

Begravningen var jättefin

Han fick en värdig och jättefin begravning, det var han värd vår älskade AJ! Det var väldigt fint och emellanåt glömde man bort det sorgliga. Tills man kom på att det var den goe gubben som faktiskt låg i kistan, genast knöt någon en knut i min hals och vi fick gråta ut. Sov gott nu Bösa! ♥

Snart kommer Josse och hämtar upp mig och vi ska fixa och dona lite, Ica, Systemet, Presentboden? Sen måste jag hem till mamma och hämta ett kuvert jag fått av Anna, G's mamma. Så nu ska jag skriva en inköpslista.

Vila I Frid AJ

Nu är det dags att bege sig på begravning för vår älskade, glädjespridande farbror på jobbet. Det är sorgligt att livsglada människor ska gå bort.. Jag tror han får en jättefin begravning! Älskade AJ.


nej, det funkar inte

nej, nej, nej.

Jobbat

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, imorgon ska jag gå upp tidigt då jag ska på begravning, sen ska jag jobba kvällen imorgon igen. Fredagkväll, lördagkväll. Tror jag ska hämta kläder på Ica från HM imorgon med. Om jag hinner mellan begravningen och jobbet. Ensam ikväll igen, funkar.

Morgon.

Jag har precis gått upp, jag måste börja gå upp i tid.. I eftermiddag ska jag jobba, men innan det ska jag upp till torget o fixa lite grejer sen ska jag till Emma en sväng. Det är nog lika bra att jag gör mig klar så jag kan gå direkt från Emma till bussen.


ett rent helvete

ja att vara ensam är ett rent helvete just nu.. Jag kommer aldrig somna.. Jag vill bara somna och vakna upp lycklig och redo att möta livet.. Händer nog inte. Lånat Beccas BB-live, får väl underhålla mig med det för att få tankarna på annat.


Onsdag

Japp, onsdag.. Somnade sent igår. Så vaknade sent idag. Hela dagen förstörd.. Får inget gjort av dagen eftersom jag ska åka o jobba om en timma. Inte för att jag vaknade nyss, men jag kunde gjort. Har iallafall lagat middag o ätit, Pasta Carbonara, gott! Jobbar till nio ikväll, bussen går hem kvart över tio.. kul liv. Men men! Hemma halv elva, rockigt. Blir nog ensam ikväll, inte ok.

Onsdag

å det går inte o blogga..

haha

vi pratar om katastrofen i Japan.. Jair häver hur sig:
"Skadorna är beräknade till 77 miljarder DOLLAR!! och VEM ska betala det?! Dan eller?!"
hahahahaha!

en drink i sorgen

En drink är gott, det lugnar ner en. Nathalie är här o hälsar på o blir kvar ikväll, det var inte igår. Kvällen är jobbigast. Idag har jag myst med min Becca hela dagen. Jag längtar tills imorgon då det ska lagas pasta carbonara!


And here we go

Nu kilar jag bort till Becca ♥ för lite kaffe och prat prat prat. Gillas.

 


MorgonMorgon

Nu har jag vaknat, svårväckt. Det tog ett tag innan jag somnade.. Inte lätt. Men nu är jag vaken, har precis duschat, pratar med Josse. Ska bort till min underbara Becca om en stund, sen får jag besök från Brålanda om jag inte minns fel? Dags att sköta mina pulverpåsar nu. Det funkade ju så varför slutade jag? Nu kör vi igen. Sandra har nu också gått upp och tagit något som hon kallade en "raggardusch", jag förstod inte riktigt men, jag älskar inte raggare.. Nu ska det blåsas hår.


usch fy & blä

det är vid sånahär tillfällen man verkligen känner hur ensam man är när man flyttat hemifrån.. att det bara är mitt namn som står på brevlådan. Jag tycker inte synd om mig själv, jag skyller på mig själv, det är nog bättre så. känns det som. nu är sandra här hos mig, det känns bra iallafall. jag längtar inte tills den dagen jag sitter här själv.. men det måste jag lära mig det med. tyvärr. jobbigt men sant. man kan ju alltid hoppas på att saker blir bra igen, sålänge hoppet lever.

God God Godmorgon

VAKEN! Sandra o jag har ganska nyss vaknat. Nu ska det städas! Jag ska dammsuga o torka golv och damma, så nu är spotifylistan på högsta volum och äggena kokar! Min mage vrider sig av hunger. Nu jävlar, städning!



Bakisjobb? nej.

Jag klarade mig från att vara bakis idag, trots en vild kväll igår. Vi hade mycket trevligt hos Sandra och Caroline, där vi spenderade det mesta av kvällen. Vi åkte sen in till wärs en stund, kul. Det har varit en lite omtumlande dag med omtumlande händelser. Jag började iallafall jobba kl tre, jag fick möta upp Becca och dom boende på Wärs, det var "fest" för dom där. Jättemysigt. En tant på jobbet lärde mig bugga. Kom ganska nyss hem, Sandra mötte upp mig på stationen och vi gick hem till mig i full fart för att slå på BigBrother, så visade det sig att det började 21 :( Vi såg ju iallafall dom sista tio minutrarna. Iallafall så tittar vi nu på The Walking Dead, Och sen tror jag bestämt att vi ska ta o rosta mackor och göra äggröra. Sandra ska sova här med mig inatt, mysigt. Imorgon är det föreläsning i tre timmar som gäller! yippie.. Här kommer en bild från igår på två onyktra getter. Zzzzznaps


ready steady GO


vad i helvete ska jag ha på mig?!


outfit

Ja, jag sitter och funderar på vadfan jag ska ha på mig ikväll.. Jag har ingen aning. Något jag vill ha på mig hade jag på mig sist jag festade, hur kul är det? Jag får helt enkelt slänga ihop något ur garderoben. Jag tror bestämt att jag ska lägga mig i ett bad snart, det hade varit något! Skööönt. Men det är mycket mysigare på kvällen.. Men! Iallafall ska jag ta mig en dusch och slappa i morgonrocken tills det är dags att kleta på make up och fixa sig. Ikväll ska det drickas svart torn! Mums.



Löööördag

Det är lördag ock ikväll är det fiesta, iallafall lite. Present är fixat och alla verkar taggade, grymt. Är ganska nyvaken jag och mitt ♥, myspys. Ligger i soffan o känner mig fortfarande väldigt trött, ska snart upp o hjälpa Sara på traven, sen ska jag bara ta det lugnt idag fram tills ikväll. Och imorgon har jag haft körkort i 2år, med andra ord går prövotiden ut, wiho! I'm great!

myspysen

Här sitter jag med mina vänner Jessica, Sara och Josefine. Jessica ville inter vara med på kort, men äääändå. Vi har det mysigt. Pratar lite och tagit en San Francisco och bakat kladdkaka med grädde, goooott.



hästtjej

Ja, jag har faktiskt en gång för längesedan varit en riktig hästtjej. Jag hade två hästar. Jag och min mamma hade två hästar hemma när vi bodde ute på landet. Ibland när jag tänker efter så saknar jag det så jag tror att jag dööör. Det är så himla kul att rida. När man inte hade något att göra, bara dra ut. Vilken lyx! Jag har med andra ord left lyxliv! Yayamensan. När man inte riktigt var på bra humör o gick ut och myste med dom små liven, eller ut o red. Red av sig all ilska. Det var underbart! Ibland tror jag inte heller att jag tog vara på det jag hade.. För tillslut var det inte lika roligt längre, efter några år tröttnade man.. Men hade jag vetat då att jag hade saknat det så mycket nu så hade jag förtidspensionerat mig och ridit dag ut och dag in. Känslan av att gosa med en varm mysig mule, underbart.


Första gången

Jajamensan, nu har jag varit på systemet för första gången sedan jag blev system-myndig, great feeling. Fick köpa mig en flarra till imorgon då vi ska på tjejkväll hos tvillingarna. Vi har även ordnat present till dem, Josse kommer hit o hjälper mig med det sista på presenten soon. Brödet är klart o det blev mycket lyckat. Tacosgratängen står i ugnen och väntar på att min hunger ska våldta den... Mitt ♥ kommer snart ock äter med mig också. Ikväll ska jag antagligen träffa Jessica. Kanske blir ett glas då med? gott.



kungligt


BRÖD

Jag kör igen, brödbak! Hemmabakat bröd är riktigt gott! Speciellt nybakt. Så nu kör vi!


Godmiddag!

Idag kom jag upp i tid, nästan iallafall. Jag har haft Sara o Ronja här en sväng och Anna har varit här på kaffe efter sin träning. Eller aa, på te. Snart ska det handlas presenter, ska bara vänta på Josse som bygger ihop ikeamöbler, så jag kan nog få vänta ett tag. Haha. Funderar på om jag ska kila upp och handla innan? Men så tror jag inte att läget blir. Jag kanske skulle fråga Josse om jag skulle komma o hjälpa dom, en byrå som dom köpt slänger jag ihop på nolltid.. Jag byggde ihop två stycken häromdagen. Jag har ju inget bättre för mig. Ikväll blir det tacogratäng, längtar. Hörs senare.

Torsdagkväll

Idag har jag spenderat mycket av dagen med Sandra och Mia, myspys. Jag lagade thaigryta och äggnudlar, gottit. Saknar bara någon riktigt stark krydda. Det vore pricken över i:et! Nu är jag proppmätt och trött. Mitt ♥ kom hit och åt, nu har han dratt igen men kommer nog tillbaka. Imorgon kommer Anna hit på kaffe på förmiddagen, kul! Sen vet jag inte vad jag ska göra. Var nere vid förrådet idag men det var inte tömt så det skulle Mellbo ordna, förhoppningsvis har dom ordnat det imorgon. Sen ska jag gå och köpa presenter till Sandra och Caroline, om jag kunde få pengar av dem som ska vara med på den, annars blir det inget med det. Jag funderar redan på vad jag ska laga imorgon, det är fredag, något gott.. Tacos? Det var längesedan jag åt. Eller? Kanske inte, men det känns så. Nu ska jag ägna tid åt min dyrbara tvapparat!

Goodmorning everyone

Nu har jag vaknat till liv, ibland är det inte svårt när man vaknar på fel fot.. eller någonting dyker upp direkt när man vaknar, som gör en arg eller besviken eller lite mer 'vad fan är det som händer?' Men men, någon vacker dag så blir väl det bra det med, eller så är det över. Jag tittar på något sjukt program på tv11 nu där dom kommer på fgolk som är otrogna! Rätt åt dom. Tjejen bara står o grinar, stackarn! usch.. Fan vad det är skitväder ute idag, idag igen. Usch, vad ska man göra hela dagen idag då tro? Kolla förrådet och ringa Melleruds Bostäder.


tänk om jag var lika söt som kossan

jag kom inte på någon bättre rubrik.. Kossan på bregottreklamen är gott söt. En sån vill jag ha hemma, här i mitt kök, så kan den producera mjölk till mig. Idag fick jag en inbjudan på tjejkväll hos Sandra och Carro, det blir nog skojsigt! Tur jag har en vinflarra kvar, hehe.
Nu myser jag o älskling i soffan framför efterlyst, men han ska snart kila hemåt, så jag får sova ensam, igen :( Men jag överlever! Självständig kvinna! BigBrother blir det för mig o sen sängen.

Onsdagkväll

Nu har Josse varit här och vi har kollat några avsnitt av Mia & Klara, haha. Dom är så jävla braaaa! Bästa nedladdningen jag gjort på länge! Nu har jag satt på ugnen och pommes står och väntar på att bli knaaaprigt stekta i ugnen! Så ska jag steka hamburgare. Mm, hämmagjorda hamburgare är underbart gott. Älskling kommer och håller mig sällskap ikväll och förhoppningsvis inatt. Mitt förråd som någon lagt beslag på är fan inte tömt än, jag beöver ner med mina flyttlådor! Ska göra ett nytt försök imorgon. Annars ringer jag Melleruds Bostäder så får dom kasta skiten.


lyan

Jag tog mig tiden att ta kort.. får ursäkta den dåliga kvalitén. Men såhär ser det alltså ut i min lilla lya. Sen har jag inte tagit kort på mitt "sovrum" som egentligen är en walkincloset, det är inget att se. Jag har nämligen lite småfobi för att ha sängen i vardagsrummet.. Så det löste sig bra!








Din Mamma

hahahahahahaha, jag dör.

♦ Din mamma är så stor att när hon går förbi tvn så missar man hela filmen..
♦ Din mamma är så stor att hon får köpa bindor på Ikeas sängavdelning..
♦ Din mamma är så fet att hennes skärp kallas ekvatorn..

Godmorgon!

Varför kan jag aldrig vakna när jag ska? Jag ställde klockan på 10 för att komma upp något i tid.. Men gick jag upp då? Nej, jag snoozade till halv tolv! Fy. Gick jag o la mig när jag skulle igår då? Nej, jag fastnade vid något program på tv11. Men nu är jagh iallafall uppe! Har gjort mig frukost och en stor kopp kaffe. Vad ska jag göra idag då? Jag tänkte gå ner till förrådet, om jag hittar, och se om personen som invarderat det har tagit bort sina grejer eller om Mellerud Bostäder kanske kastat allt, så jag kan bära ner alla mina flyttkartonger och tvlådan som tar upp halva lägenheten. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer? Jag ska titta på Mia & Klara för det gjorde jag aldrig igår!
Jag hörde ju att dety skulle bli snö, och så blev det, rätt rejält också! Ser inte ut att vara något roligt väder ute iallfall. Jag som hade massa ärenden på torget idag.. Det struntar jag i! Men kanske skulle bege mig och leta upp tvättstugan? Två hus bort... Och jag bor högst upp... Tvättar jag två gånger i veckan så kanske jag går ner några kilon på trippen dit och tillbaka en gång i timmen? haha.
Tänkte att jag skulle ta orken till att ta kort på lägenheten någon dag, men det orkar jag nog inte nu.


tisdagkväll

Det blev en himla massa städning idag, redig Göthe. Brödet blev faktiskt gott, bakade så mycket bröd som typ... en thekaka, haha. För jag trodde jag skulle misslyckas, så kanske skulle ge mig på det imorgon med? Jag har hört att det ska bli snö imorgon, det gillas inte! Hoppas verkligen att det blir lika skönt väder som idag.
Tog en tripp till G-torp med Linda och Jessica, då Jessica hittade en kille på blocket som ville bya mobil med henne, han gjorde en ganska kass affär... men vem bryr sig?
Ikväll har jag lagat kycklinggryta med pasta till mig och mitt ♥, gottit.
Nu har han åkt hem till sig och jag får sova ensam inatt igen.. Jag ska tittar nu på BigBrother och sen ska jag nog slänga mig i säng. Men jag har vridit lite på dygnet, så får se om jag kan somna..
Jag har tänk på en sak... Varför har typ häften av BB-deltagarna solglasögon på sig?
Jag gillar Gurkan alltså! hahaha, skön kille.

Så, hörs imorgon.
Om jag sköter detta nu.. ;)


Flytt, CHECK.

Ja, nu är flytten klar!
Gud vad skönt!
och jag trivs jättebra här i min mysiga 1½:a.
Idag ska jag ta mig en städdag, som Josefine.
Sen ska vi ut och gå.
Just nu står bröddeg på jäsning, undra jag om
jag vågar äta detdär sedan...
Ikväll ska jag se på Mia & Klara! längtar.
Laddade hem dom inatt, säsong 1 och 2.
Nu ska snabeldraken fram!


RSS 2.0